Telefoonnummer Hendrikx advocaten
+31 (0)297 - 25 00 18
Hendrikx advocaten

Advocaten

R.P.J. (Rob) Hendrikx

Rob Hendrikx studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. In april 2005 werd hij beëdigd als advocaat en trad hij in dienst van een advocatenkantoor te Amstelveen. In april 2008 heeft hij een eigen kantoor opgericht.

Rob staat met name ondernemingen en schoolbesturen bij. Daarbij is Rob werkzaam op het terrein van het contractenrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht.

Samen met Bernice Nonnekes maakt Rob deel uit van de directie van het kantoor.

Rob Hendrikx is lid van de volgende verenigingen:

 

Keurmerk Specialisatieverenigingen van de Orde Vaan Varo
NVOR  

 

LinkedIn: Bezoek LinkedIn pagina

B.S. (Bernice) Nonnekes

Bernice Nonnekes heeft haar studie Rechtsgeleerdheid gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Naast de bachelor Rechtsgeleerdheid heeft zij de master Privaatrechtelijke rechtspraktijk afgerond. Binnen deze master heeft zij zich met name toegespitst op het arbeidsrecht.

Daarnaast heeft zij haar passie voor het contractenrecht, sportrecht en ambtenarenrecht ontwikkeld. Als afsluiting van haar master schreef mr. Nonnekes een scriptie over non-conformiteit bij de koop van een woning, in het bijzonder wanneer er een garantie of een exoneratiebeding in het koopcontract is opgenomen. 

Na 1,5 jaar werkzaam te zijn geweest als juridisch medewerkster bij de rechtsvoorganger van Hendrikx Advocaten, is Bernice Nonnekes sinds 27 juli 2012 beëdigd als advocaat. Vanaf 1 augustus 2017 maakt Bernice naast Rob Hendrikx deel uit van de directie van het kantoor.

Bernice is voornamelijk werkzaam op het gebied van het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zij staat zowel werkgevers als werknemers bij. Daarnaast houdt Bernice zich bezig met het contractenrecht en onderwijsrecht.

Bernice Nonnekes is lid van de volgende specialisatieverenigingen:

Keurmerk Specialisatieverenigingen van de Orde
LinkedIn: Bezoek LinkedIn pagina

M.P.G. (Michelle) Roobeek

Michelle Roobeek heeft haar studie Rechtsgeleerdheid gevolgd aan zowel de Universiteit van Amsterdam als de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij is privaatrechtelijk afgestudeerd en heeft zich binnen haar master met name gericht op het personen- en familierecht.

De passie voor het personen- en familierecht heeft Michelle voornamelijk ontwikkeld tijdens haar studie en haar werkzaamheden als vrijwilligster en medeoprichtster van de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Noord-Holland Noord.

Na een jaar ondersteunende werkzaamheden te hebben verricht voor gerenommeerde kantoren in zowel Alkmaar als Amsterdam, is Michelle begonnen als juridisch medewerkster bij de rechtsvoorganger van Hendrikx Advocaten. Per februari 2014 is Michelle werkzaam als advocaat bij Hendrikx Advocaten.

Michelle specialiseert zich bij Hendrikx Advocaten in het personen- en familierecht.

Michelle is lid van de vereniging voor Familie- en Jeugdrecht en aspirant-lid van de vereniging voor Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (Vfas).

P.S.J. (Patricia) Speijer

Patricia Speijer is voornamelijk werkzaam op het gebied van het personen- en familierecht. Zij staat cliënten bij in zowel echtscheidingsprocedures, alimentatiekwesties, omgangszaken als bij een verdeling van de (huwelijksgoederen)gemeenschap.

Patricia trad in 2015 als juridisch medewerker in dienst bij Hendrikx Advocaten. Sinds augustus 2016 is zij als advocaat verbonden aan het kantoor.

Patricia studeerde in 2015 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam met als master Privaatrecht, waarbinnen zij zich specialiseerde op het gebied van het contractenrecht. Tijdens haar studie is zij begonnen als juridisch adviseur bij de Rechtswinkel te Mijdrecht en was zij een half jaar als student-assistent werkzaam aan de Vrije Universiteit. Alvorens Patricia bij Hendrikx Advocaten begon, heeft zij stages gelopen bij enkele gerenommeerde kantoren in Amsterdam.

LinkedIn: Bezoek LinkedIn pagina

P.F.M. (Piet) Broos

Piet Broos heeft zijn studie Nederlands privaatrecht gevolgd aan de Universiteit van Utrecht. Al gedurende zijn studie was Piet als juridisch medewerker werkzaam bij Hendrikx Advocaten. Inmiddels is hij als advocaat aan het kantoor verbonden.

In de afgelopen jaren heeft Piet zich in het bijzonder toegelegd op huur-, arbeids en ambtenarenrecht. Daarnaast houdt Piet zich bezig met contractenrecht.

In zijn vrije tijd houdt Piet van een sportieve uitdaging en reizen.

K. (Karin) van Zijtveld

Karin werkt sinds 2008 als advocaat en juridisch adviseur en is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ambtenarenrecht en onderwijsrecht. Karin heeft 7 jaar bij een gerenommeerd advocatenkantoor aan de Amsterdamse Zuidas gewerkt. Vervolgens werkte zij als juridisch adviseur bij Leeuwendaal in Utrecht.

Sinds maart 2018 versterkt zij het team van Hendrikx Advocaten met de nodige praktijkervaring. Karin staat ondernemingen, schoolbesturen en publieke instellingen bij in uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken en geschillen. Zo heeft Karin ruime ervaring op het gebied van het individueel ontslagrecht, arbeidsongeschiktheid, arbeidsvoorwaarden, reorganisaties, vraagstukken over overgang van onderneming en medezeggenschap. Ook werknemers kunnen bij Karin terecht.

Karin werkt nauwkeurig en doelgericht en zij voorziet de opdrachtgever van een helder en praktisch advies. Het vinden van een oplossing geeft haar voldoening. In 2015 rondde ze de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht cum laude af en ze is lid van de Vereniging Ambtenaar & Recht en de Vereniging voor Arbeidsrecht.

LinkedIn: Bezoek LinkedIn pagina

S.L.D. (Sebastiaan) van den Brink

Op 1 december 2017 is Sebastiaan begonnen als juridisch medewerker bij Hendrikx Advocaten. In 2016 studeerde hij af in de afstudeerrichtingen privaatrecht en arbeidsrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij praktijkervaring opgedaan door zijn werkzaamheden als juridisch adviseur bij de rechtswinkel en door het lopen van student-stages bij twee advocatenkantoren.
Binnen Hendrikx Advocaten ondersteunt Sebastiaan de advocaten bij het uitzoeken en oplossen van juridische vraagstukken. In zijn vrije tijd is hij een fanatieke voetbalfan en kijkt hij graag naar goede films en series.