Telefoonnummer Hendrikx advocaten
+31 (0)297 - 25 00 18
Hendrikx advocaten

Vacature: juridisch medewerker

12 oktober 2017

Wegens groei zijn wij op zoek naar een juridisch talent! Ben jij een ambitieuze, juridische specialist en wil jij deel uitmaken van een jong, hecht en hardwerkend team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres en maken wij graag kennis met jou.

Functieomschrijving
Het uitzoeken en beantwoorden van juridische vraagstukken aan de hand van wet- en regelgeving en jurisprudentie. Het opstellen van (concept) processtukken. Het voeren van professionele correspondentie met klanten en het opstellen van adviezen. Het meedenken in zaken die de advocaten hebben lopen. Dat is waar jij vanaf dag één mee aan de slag gaat! Klinkt goed, toch?

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler, die resultaatgericht te werk gaat. Je hebt een doeltreffende oordeelsvorming en het maakt je blij om klanten in de schijnwerpers te zetten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk (ook in het Engels) en adviseert graag werkgevers en ondernemingen. Je hebt een ontembare passie voor arbeids-, ambtenaren- en ondernemingsrecht. Daarnaast beschik je over WO werk- en denkniveau (eindfase studie of afgestudeerd).

Wij bieden
Deze functie is voor minimaal drie dagen per week. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je binnen ons kantoor veel doorgroeimogelijkheden en krijg je de mogelijkheid om op verschillende rechtsgebieden inhoudelijk werkzaam te zijn. Onze specialisten bieden je de mogelijkheid om ontzettend veel ervaring en kennis op te doen in de advocatuur. Bij ons werken we hard, maar we houden ook van ontspanning. Zo ontvang je regelmatig een stoelmassage van onze bedrijfsmasseur en organiseren we onder andere veel leuke uitjes en borrels.

Heb je al zin gekregen om ons team te komen versterken? Stuur dan voor 17 november 2017 een e-mail met een korte motivatie en je CV naar Bernice Nonnekes via: hoogendoorn@hendrikxadvocaten.nl.

 

Naar het overzicht »